Všetky úspechy sa začínajú sebadisciplínou. Všetko sa začína od Teba!

Sebadisciplína – táto schopnosť vás núti vykonávať určité činnosti bez ohľadu na Vaše túžby a emocionálny stav. Naučiť sa sebadisciplíne znamená prijať ju, mať vôľu a ochotu pracovať, byť produktívny a vytrvalý. Maximálna sebadisciplína je stav, keď  človek  robí veci vedome bez akéhokoľvek donútenia, čo zaručí, že vždy začaté veci dokončíme. Dosiahnuť ciele bez sebadisciplíny je prakticky nemožné. Môžem mať totiž akýkoľvek cieľ, ak nič pre jeho splnenie neurobím, nič nedosiahnem.

Ak sa ja nepohnem a zostanem stáť na mieste, tak tam zostanem aj za hodinu, za dve, do konca života.

Problem

Vyriešte problémy, ktoré sa Vám zdajú byť neprekonateľné

Hlavnou cestou budovania sebadisciplíny je riešenie problémov, ktoré sa na prvý pohľad zdajú byť neprekonateľné a ťažko riešiteľné. Každý z Vás má možnosť zapracovať na sebe, získať sebadisciplínu a vytvoriť si silný mechanizmus, ktorý bude pracovať pre Vás. Dosiahnuť to môžete pomocou rôznych techník v kombinácii s koučovaním, mentorovaním a s inými metódami, napríklad plánovaním alebo nastavovaním cieľov. Sebadisciplínou sa zbavíte negatívnych vlastností, akými sú nedôvera v seba, kritika, zmätok v živote, nevedomosť, neskúsenosť a začnete si plniť svoje sny a ciele.Naučiť sa sebadisciplíne Vám pomôže koučing.  Zmenou vášho postoja a odstránením rôznych pochybností a návykov máte možnosť dosiahnuť maximum sebadisciplíny.

Ak neviete, kde máte nájsť kouča, sme tu pre Vás my z Vyššieho levelu. Ak ste z ďaleka ani to nie je prekážkou, môžeme sa stretnúť prostredníctvom skypu a môžeme pracovať na Vašej sebadisciplíne už dnes!

Leave a Reply