Nastavte si správny systém vo Vašej firme

Jednou z najdôležitejších priorít, ktoré je nutné si pri svojom podnikaní a vo firme riešiť, je dobre nastavený systém. Ak vo firme nefunguje systém, potom  nefunguje ani firma správne.  Náš klient prišiel s tým, že má vo firme chaos a on je z toho už nervózny. Mal pocit, že sa nedokáže na nikoho spoľahnúť a svoje úlohy nemôže delegovať tak, aby bol 100% spokojný s ich spracovaním. Všetky problémy ostávajú iba na ňom, a preto častokrát rieši nepodstatné veci.

Nastavenie správneho systému vo firme, je veľmi ťažká téma, ktorá sa nedá vyriešiť počas jedného stretnutia. Jedna vec je nastaviť systém a jednotlivé procesy v podnikaní a druhou vecou je podnikateľ a jeho zamestnanci. Na začiatku sme zmapovali celú situáciu, pozreli sme sa na to, ako kto pracuje, čo funguje a čo nie.  Podrobne sme si prebrali všetky procesy vo firme a pustili sme sa do práce.

Začali sme náš koučingový maratón, ktorý trval niekoľko mesiacov. Počas týchto mesiacov, sme pomocou kočuingových techník dokázali vybudovať z podnikateľa schopnú a riadiacu osobnosť, odkoučovali sme zamestnancov a nastavili celý systém, ktorý v podnikaní doteraz funguje.

Ak potrebujete aj Vy zmeniť svoje podnikanie, vybudovať si systém a zvýšiť efektivitu ste na správnom mieste. Radi Vám podáme pomocnú ruku.

Leave a Reply