Sústredíme sa na rozhodnutie, ale zabúdame ho dodržiavať.

Veľmi často sa stáva, že vynaložíme veľké úsilie na to, aby sme sa rozhodli, snažíme sa byť čo najviac dôslední. Pri tom však zabúdame na ďalšiu dôležitú vec, a tou je dodržanie svojho rozhodnutia. Úspešní ľudia sa vedia rýchlo rozhodovať, ale zároveň kladú veľký dôraz na dodržanie svojho rozhodnutia. Veď predsa ide o dodržanie slova. A to je základom úspechu.
Preto je dôležité pracovať na tom, aby ste svoje rozhodnutie aj dodržali.

Plan

Ako dodržať svoje rozhodnutie?

Vypracujte si plán a jednotlivé kroky, ako svoje rozhodnutie dodržíte, urobte všetko preto, aby Vaše rozhodnutie, bolo rozhodnutím.

Môžete sa kedykoľvek rozhodnúť, že zmeníte svoj prístup k lepšiemu, avšak ak neviete, ako to urobíte, nemáte žiadny plán, ako toto svoje rozhodnutie dodržíte, ako sa dostanete k výsledku, tak je veľká pravdepodobnosť, že tak, ako ste sa rýchlo rozhodli, tak rýchlo aj skončíte.

Ak sa rozhodnete, že začnete nový život, tak začnite. A choďte si za tým. Vytvorte si cestu, a dodržte svoje rozhodnutie, svoje slovo, ktoré ste si dali sami.
Ak potrebujete niekoho, kto Vás má sprevádzať pri dodržaní rozhodnutia rada s Vami túto cestu prejdem. Veľmi účinný je pri tomto práve koučing, počas ktorého si stanovíte jednotlivé kroky, ktoré podstúpite aby Vaše rozhodnutie bolo účinné a trvalé.

Tešíme sa na Vás pri ďalšom článku.

Leave a Reply